نکاتی درباره ظروف ملامین و نگهداری از آن
در ظرفهای ملامینی لعابی برای محافظت روی آن قرار دارد که میتواند در صورت استفاده ناصحیح آسیبپذیر باشد. مثلا چنانچه با کارت روی بشقاب ملامینی خراش ایجاد میشود، این لعاب آسیب میبیند.
برخی کارشناسهای معتقدند که ملامین قابلین نگهداری رنگ را ندارد. لذا ملامینهای رنگی پس از مدتی این احتمال وجود دارد که پس از آسیب دیدن لایه محافظ ملامین، رنگ آن وارد غذا شود.
از آنجایی که در ساخت ظروف ملامین میتوان از مواد متفرقه بسیاری استفاده کرد و همچنین روش تولید میتواند در سلامت استفاده از آن موثر باشد، لذا استاندارد این محصول برای ظروف غذا در ایران اجباری است. بنابراین از استفاده ظروف غیر استاندارد خودداری فرمایید.
مرجع: پورتال-معاونت غذا و دارو-کمیته ها/ظروف و کیفیت غذا